top of page

De diensten die we bij DVO Betonboringen uitvoeren zijn vrij divers. Ons personeel is getraind om een groot scala aan gereedschappen te kunnen hanteren. Wij geloven in diensten die elkaar perfect aanvullen. Zo zul je zien dat voor veel werkzaamheden één aanspreekpunt nodig is. Sommige opdrachten zijn zo gepiept en vallen binnen repetitieve handelingen die ons personeel bijna dagelijks doet, maar ook voor uitdagende klussen gaan wij niet uit de weg. Zo komen wij bij uitgebreide klussen vooraf even langs om te bepalen wat voor gereedschappen wij nodig hebben en kunnen wij inschatten wat voor veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden.

hands Drilling

RONDE SPARINGEN VAN 6MM TOT WEL 1200MM

harde en zachte steenachtige materialen zoals ytong, (kalkzand)steen, beton, asfalt, keramiek

BOORWERK

Boorwerk wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor het bevestigen van zware steunsystemen om een binnenbalkon te maken, het kan toegepast worden om een ventilatiesysteem naar buiten te trekken, maar ook om kleine kabels te trekken naar een andere ruimte. We zijn in staat om ronde sparingen te maken van 6mm doorsnede tot een maximum van 1200mm, met onze 60 verschillende boorkoppen kunnen we voor elk project maatwerk leveren. Zo zijn we in staat om door verschillende materialen heen te boren; harde- en zachte steenachtige materialen zoals ytong, (kalk)zandsteen, beton, asfalt, keramiek, etc, etc, etc, etc kent voor ons geen geheimen meer. Weet je niet zeker of jouw materiaal geboord kan worden? Bekijk deze handige lijst met kenmerken van de materialen om daar achter te komen.

Elektrisch Hout Saw

ZAAGWERK

MOGELIJK TOT EEN DIEPTE VAN 92CM

harde en zachte steenachtige materialen zoals ytong, (kalkzand)steen, beton, asfalt, keramiek

Zaagwerk wordt toegepast in verschillende fases van de constructie of deconstructie. Zo beschikken wij over een wijde variëteit aan zagen zoals een handzaag, een railzaag, vloerenzaag en een draadzaag om voor elk project een passende techniek toe te kunnen passen. Wanneer wij dragende constructies zagen, lopen wij een checklist af om zeker te weten dat onze ingreep veilig gebeurt en niks anders teweeg brengt. Wij kunnen 180 graden zagen in elke gewenste vorm met een diepte van maximaal 92cm. Voor simpele lineaire zaagwerken tot de meest dynamieke en precieze klussen kunnen wij ondersteunen. De materialen die wij bewerken zijn veilig om te bewerken. Bekijk deze handige lijst met materialen en hun kenmerken om te kijken of jouw klus geschikt is.

hands Drilling

SLEUVEN-
ZAAGWERK

STOF ARM SLEUVENZAGEN

kan in alle steenachtige materialen zowel in de nieuwbouw en verbouw voor zowel bedrijf als particulier

Een betonnenvloer gestort, maar toch behoefte aan vloerverwarming? Elektriciteit die toch naar een andere plek in de muur moeten? Moet het bad naar de andere kant van de badkamer, maar daar is geen waterafvoer? En zo voort enzovoort? Géén probleem voor DVO Betonboringen. Wij zijn gespecialiseerd in stof arm sleuvenzagen, het droge stof wordt tijdens het bewerken gelijk afgevoerd en brengt geen schade aan in de rest van de ruimte en in de lucht. Wij controleren- en tekenen de ruimte af die bewerkt moet worden zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. De sleuven kunnen variëren van 5cm tot een diameter van 40cm en kan in alle soorten steenachtige metalen aangebracht worden. Deze techniek kunnen we toepassen op zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten en kunnen wij voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen. 

Elektrisch Hout Saw

CHEMISCHE
VERANKERING

HET BOREN VAN KLEINE GATEN

Iets wat heel simpel klinkt maar het niet is. Daarom beschikken wij over mensen met kennis van chemische verankering. Het boren van kleine gaten met een ringboor/luchtboor/sds klopboor, daarna het op diepte brengen van de geboorde gaten naar uw wens, vervolgens de geboorde gaten schoonmaken met hogedruk water of lucht. Vervolgens het verlijmen van de door u gewenste verankering met chemisch lijm. Wij werken samen met leveranciers die garantie bieden op de door ons toegebrachte materialen. Sommige van onze klanten hebben de wens van een Trekproefbelasting rapport door een onafhankelijke organisatie. Die kunnen wij voor u verzorgen of u kunt dat zelf verzorgen. Trekproefbelastingen uitvoeren met een maximale kracht van 30 ton aan ingelijmde ankerstangen of bewapeningsstaven inclusief rapportage ervan.

Mogelijkheid om een onafhankelijke organisatie een Trekproefbelastingen uit te laten voeren met een maximale kracht van 30 ton aan ingelijmde ankerstangen of bewapeningsstaven inclusief rapportage ervan

hands Drilling

(RENOVATIE)
SLOOPWERK

BETONBOOR EN ZAAGWERKZAAMHEDEN

Betonboor en zaagwerkzaamheden vallen onder de Sloopwerken branche. Veel klanten spreken de wens uit dat ze niet te veel verschillende bedrijven op hun werk hebben. Daarom doen wij naast ons boor en zaagtechniek kleinschalig sloopwerk. Om bijvoorbeeld te benoemen het strippen van woningen en kantoorpanden. Het zagen en doorbreken van tussen muren. Voor groot sloopwerk kunt u ook bij ons terecht en zullen wij u verder helpen met een van onze Partners waar wij veel mee samenwerken. Eventuele contact kan via ons verlopen.

bijvoorbeeld te benoemen het strippen van woningen en kantoorpanden. Het zagen en doorbreken van tussen muren. Voor groot sloopwerk kunt u ook bij ons terecht en zullen wij u verder helpen met een van onze Partners waar wij veel mee samenwerken

Boorwerk
Zaagwerk
Sleuven zaagwerk
Chemische verankering
(Renovatie) sloopwerk
bottom of page